donderdag 17 oktober 2013

Laatste dagen in Sydney

Maandag 30 september, dinsdag 1 oktober en woensdag 2 oktober

Maandag zijn we der rest van onze kledij terug gaan ophalen vanuit de gratis opslagplaats. Na een zeulsessie in de zon pufte Marieke met een piepstemtje, pauze in het park? We hebben maandag eigenlijk bijzonder weinig uitgestoken. Uitgerust van ons weekend zijn we dinsdag dan naar het strand getrokken.

We hebben er de wandeling gedaan van Bondi beach naar Coogee beach. Een wandeling over paden en rotsen. Aangezien we pas ronds 16 u zijn vertrokken hebben we de zon zien zakken in de zee :D

De hemel kleurde rood, orange en alle tussenkleuren, die door de bewolking een heel zacht en pluizig lichtspel vormde. De wandeling leidde ons naar een drietal kuststroken die sterk leken op Bondi beach, maar iets kleiner waren. Woensdag spendeerden we in het park, waar we getuige waren van een staatsbegrafenis aan het Anzac Memorial. Om 19 u stapten we dan op de bus, Firefly Express, richting Melbourne. We reden 11 uren met een drietal tussenstops. Toen we eindelijk aankwamen om 7 u s’ochtends donderdag 3 oktober in Melbourne werden we overvallen door de kou en de regen.


Verena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten