dinsdag 8 oktober 2013

Weet je wat ik zie als ik gedronken heb? ...

Maandag 23 september, dinsdag 24 september en woensdag 25 september

Na een bankbezoek van 2 uur, waarbij bleek dat mijn bankkaart nog lang niet in orde was, trokken we opnieuw naar het park voor een lunch. Na de zoektocht naar een ander, en goedkoper hostel, begaven we ons naar het dakterras om er van een bbq te genieten. Alleeja een bbq, worsten met sponsbrood, en wijn.

Dinsdag vertrokken we dan gepakt en gezakt naar het nieuwe hostel. Daarna hebben we de Medicare toestanden geregeld. Het nieuwe hostel, Australian backpackers, bleek op het eerste gezicht zeer ok. Mooie kamer, proper sanitair en een zeer vriendelijke uitbater die gratis eten en drinken uitdeelde. Toen we de keuken binnenwandelden verkeerden we in lichte shock. Het kan alleen in krachttermen uitgelegd worden: vies, vuil en beesten. We hebben dan maar eitjes in een potke van onszelf in de microgolfoven klaargemaakt, om maar niks te moeten aanraken.

Een grappige Ier schatte ons 16 jaar en een zeer droevige meisje werd op een bijzonder slinkse manier versierd door een oude zatlap.


Woensdag vertrokken we dan ook uit dit hostel, op naar het volgende: The Mountbatten Hotel in Chinatown. We hadden in de namiddag een afspraak om ons cv op punt te laten stellen. In de late namiddag trokken we dan naar Bondi beach.

Het was er vrij fris aangezien de zon al aan het ondergaan was. Het is een mooi stukje strand en de rotsen aan de zuidelijke rand (aan de bovenkant) leverden een mooie wandeling op waarbij we krabjes en mosselen tussen de rotsen zagen.


De terugrit naar de binnenstad koste ons slechts 2,20 AUD, aangezien de kerel in het loket ons matste als studenten :D

Verena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten